kedd, október 4

Hosszu napok

Az elmult napokban sokminden tortent velem. Hazibuli franciakkal, es torokokkel, franciarizs, francia rose, magyartanitas, majd az Espionage nevu 5 szintes night klub felterkepezese. Ez utobbiba majdnem felvettek barpultosnak, ha nem kestem volna el az interjurol a BugerKinges fejtagitas miatt.
Az valami elkepesztoen trutyi volt. Harom nyamvadt oran keresztul neztuk dvdrol a BK politikajat a biztonsagos mukodesrol, a kezmososasrol, a kek es piros fogokrol, a sarga, kek, es meg ki tudja milyen torlokrol, a huszfele kesztyurol, az 5 mosogatotalrol meg a 30 vegyszerrol, arrol, hogy mi a helyes eljaras ha tuz ut ki, es meg azt is megtudtam, hogyan kell felemelni egy dobozt. Mindenrol minimum 3szor beszeltek, a jokis amerikai KISS elvet kovetve. Komolyan mondom, a vegere mar kezdtem elbizonytalanodni, hogy itt ki a hulye. Diploma ide vagy oda. A huszonegyedik szazadban pedig ujra viragzik McGregor X elmelete.

9 megjegyzés:

marci írta...

en csak egy bunko fizikus vagyok, mi az a McGregor-fele X elmelet? (nagyon titokzatosan hangzik)

remelem, a "francia..." sorozat felsorolasabol nem hagytal ki semmit!

marci írta...

Uristen, eltunt 2 post!!!
Segitseg, keritsd elo oket!!!

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
macs írta...

frissits 1-et.
Az X elmelet valojaban X-Y elmelet. Egyszeruen: A beosztottak es a vezetok kapcsolatat irja le. Az X amikor a beosztott csak penzzel motivalhato, nem kreativ, nem kezdemenyez, nincs onallo gondolata stb. Nincs joga beleszolni a donteshozasba sem. Es tulajdonkeppen egy betanitott munkas, aki olyan mint egy gep. Az Y ennek a forditottja. Mostmar te is okos vagy!

macs írta...

mi ez a sok szar anonymus post?

marci írta...

torold ki oket (bejelentkezve kattints a 'comments're), illetve

http://help.blogger.com/bin/answer.py?answer=1203

Névtelen írta...

Kerjuk majd a titkos jelenteseket a BK-rol! Tudod, espionage. McDonald's, tu-du-tu-tu-tu I'm lovin' it!

macs írta...

Persze fonok. Meglesz. A bohoc nevet majd a kiralyon.