kedd, január 11

hajnali elmelkedes agybeli dologrol

annyit ettem a hazi keszitesu pizzabol, hogy most nem tudok aludni. sebaj legalabb utana olvasok, hogy is van a fogamzasgatlas manapsag, meg atgondolom megint az eletem. no nem nagyon, csak kicsit. mindig rajovok, hogy nyafognom most semmikepp nem kene.
az viszont dilemma, hogy hogyan is van a tablettaval, a tapasszal es egyebekkel. meg ezzel az egesz szex, intimitas dologgal.
mert egyreszt nekem egesz egyszerunek tunik a keplet, a lenyeg hogy szeressunk a tarsunkat, vagy legalabb szeressuk oromet okozni, ha mar a legidealisabb feltetel, hogy ot akarjuk boldogga tenni nem tud fenn allni. de ahogy korbenezek azt latom, hogy rengetegen ezt tulgorcsolik, teljesitmenykent fogjak fel, vagy valamifele tulmisztifikalt szertartaskent, vagy ami a masik veglet, nem fontos, ne is beszeljunk rola kategoriaba soroljak.
hat kerem. en meg mindig ragaszkodom a sajat nezetemhez, de sajnos mar en is megtapasztaltam hogy ez aztan messze nem egyszeru megsem. elromlik, eltorik valami, aztan rarakodnak a haverok, a baratnok, a cikkek, a mumusok faszsagai, hogy igy kene, meg ugy kene, meg ez meg az, meg ennyi ideje nem meg igen, es ettol jol befrusztralodik akarki es megy a spiral lefele, ki tudja hol all meg...
a legrosszabb pedig, hogy ha ez a dolog letezik, es igenis ott van masok fejeben, nem tehetsz ellene semmit. vagy legalabbis nem sokat.
szoval kerem tessek elfelejteni a passziv agressziv lelkiterrorkodast es tessek kimenni az erdobe egyutt setalni, meg elmenni emberek koze, ujrafelfedezni hogy a masik meg mindig vadito es leginkabb nem eroltetni semmit.
mert teny, hogy iszonyat nehez elerni, de ha megvan a nyomas nelkuli allapot visszazokken minden a helyere.
ha nem, az egy masik fejezet.

na megyek aludni.

Nincsenek megjegyzések: