csütörtök, december 2

Prague round 3

hat ha ezt tuleljuk akkor ez a kapcsolat meg vezethet is valahova. stresszmonkey voltam, hogy mit szolnak a munkahelyen, beteg lettem, kikohogtem a tudomet, nem tudtam varost nezni, kozben vartam, hogy megjojjon, szoval azt hiszem a legborzasztobb formamat sikerult kihozni a masok altal meghosszabbitott szabadsagnak titulalt tobb napos kenyszerfogsagbol.
sajna nem tudom elvezni a helyet mikor tudom, hogy mashol kene lennem, meg ha nem is tehetek rola hogy igy alakult. mindig vannak okosok, akik megkerdezik es miert nem mesz erre aztan busz aztan vonat aztan ez meg az. hat azert, kerem, mert mi is vegig neztuk a lehetosegeket nem egyszer es probaltuk mindig a legjobb dontest meghozni... csal sajna nem ugy megy, hogy naponat 10 repulo megy uk-ba pragabol es mindre mindig van hely es nem is torlik oket azert. lehet pont arra van jegyet, amit epp toroltek, tegnap ez a repter volt nyitva, ma meg amaz. arrol nem is beszelve, hogy tudod ki akar kemeny osszegeket fizetni lutrira.
de mostmar tenyleg hazamegyek.

azert jojjon most par szivderito is:
tegnap akkora ho esett itt, hogy el se hittuk, persze az itteniek csak sapkat huztak es hummogtek, igen szep adag ho, no de gyerunk dologra. a repter szemrebbenes nelkul fogadta es inditotta a jaratokat. en boklasztam a karacsonyi hangulatu belvarosban, hoeses, fenyek, karacsony illat a fenyoktol, zene, kurtoskalacs...
aztan ingyen vacsora a jj-ben, bucsuzoul.

ma reggel metroztunk es buszoztunk, tiszta budapest erzesem volt tole, emberek tolultak, panikoltak... teboly. (j)?
aztan a repteren meglepetesunkre becsekkolhattunk, tudtuk hogy az edinburgh-i jarat nem indulhatott el mivel 10-ig biztos zarva volt a repter, de gondoltuk tudjak mit csinalnak es majd kiirjak hogy kesik....
nem tortent semmi, a beszallas ideje kozeledett, mosolyogva koltottuk el az utolso koronankat a boldog oldalan a repternek amikor megszolalt az elettelen noi hang a hangszorobol: az edinburgh praga es emiatt a praga edinburgh jarat toroltetett. tenyleg? bakker. mivel mar reg landolnia kellett volna miert engedtek minket becsekkolni poggyaszt feladni ha el se indult a jarat edinburghbol? ki a tosz ul a vonal tul vegen??? inkompetens tok.
ezzel persze a b terv is ugrott miszerint felferhettunk volna a newcastle-i jaratra, ha reggel tajekoztatnak minket, gyoran az utolso jegyek megvetele es a newcastle-i jaratra csekkolunk be. es ez igy megy vasarnap ota. hiaba van b terv csak keresztul huzzak impontens belak.

no de orom az uromben, hogy eszrevettuk az ingyen hotel vacsi reggeli kombo lehetoseget es bealltunk a sorba a koppenhagaiak moge... hehe.

es vegre ma delutan visszaalltunk a regi kerekvagasba, sok nevetes, oleles.
igy ha hazaerve meg lesz kedvunk egymashoz szolni, akkor ez nem is oly remenytelen.

ja ps:
a telefonom elveszett, de megtalaltatott 5 nap utan. meg szerencse, hogy maradtunk. no jo, nem.

Nincsenek megjegyzések: