kedd, november 30

Prague - round 2

harmadnap nemileg feledve a kellemetlen elmenyeket es erot veve magamon a duhajkodas es a betegseg okozta lerobbanason ujra nekiindultunk. megneztunk egy dali kiallitast, tele litografiakkal, az isteni szinjatek illusztracioival es a hosszulabu elefantokkal. majd az egesz delutant az imadnivalo ir pub-ban toltottuk felkeszulve az utolso estere (hehe, csak hittuk hogy az), amit a cloud 9 barban terveztuk eltolteni.
szepen kioltoztunk, felvettem az uj fekete ruhamat, smink, haj, es irany. remek kilatas nyilt az egesz varosra a hotel tetejen levo barbol. remek koktelok, es egy magyar barpultos srac, aki kevert nekem specialis koktelt amit o maga is szokott inni, de nincs rajta a menun...
erdekes tanceloadas, lufik, sok nevetes es vissza a kenyelmes agyba.
negyedik nap, karacsonyi piac, malac sulttel, kurtos kalacs, langos, ajandekvasarlas, kisvakondok mindenfele, gyermekkori emlekek tortek ram, erosen.
majd irany a repter, sornban allas a poggyasz feladashoz, amikor is bejelentettek hogy toroltek a jaratot, faradjunk at a repteri hotelbe ingyen vacsi, reggeli es a kovetkezo jarat holnap koradelutan elvisz minket. persze....
hetfo felkeles, idegesen reggeli, remenykedve repter, majd perszehogy jarattorles, es innentol fogva csinaljunk amit akarunk. vagy veszunk jegyet es eljutunk londonig ahol metro sztrajk van es nem visz semmi eszakra se vonat, se busz, vagy megyunk a kovetkezo jarattal ami remelhetoleg megy edinburgh-be.
gyorsan kellett donteni, john dontott, en gorcsoltem, mert ho vege van, emiatt nem engedtek el a mult honapban, es nem vagyok ott, aggodom, hogy mit fognak szolni... i am a stressmonkey.

vissza a barba, megoldas keresese, magam gyozkodese. ekozben john a jozanabbik felen a tortenetnek elovette a felajanlast, amit uj ismeroseink tettek, hogy ha barmikor megint jonnenk, szalljunk meg naluk. nyilvan nem hittek, hogy ily koran elunk is a felajanlassal.
irtam a fonokomnek, hogy majd megyek, meg mindig kicsit rossz az erzes, varom a valaszt hogy, oke. mondjuk ha nem oke, se tudok mit tenni, mar es foleg most, hogy beteg vagyok, ha ott lennek se dolgoznek.
mondjuk ezt nem tudja a fonok meg.
tul lelkiismeretes vagyok az a baj. nem magyarazkodtam a levelben, irtam a kovetkezo lehetseges jaraton ott leszek...

szoval most hatodik nap, justine-eknel, melegben, sok tea, citrom, narancs, pihenes, kutyasimogatas - ramon, a 12 eves spaniel, imadnivalo, kovetelozos dog.

folyt kov.

Nincsenek megjegyzések: