szombat, május 21

ferfiemberek kenyelmessege

en komolyan nem ertem a ferfiakat.
olyan szintre kepesek emelni a mindent ertem legyen jatekot, hogy csak pislogok.

eloszor is, mi ez az allando, nem akarlak teged mar, de azert honapok mulva megis mintha megint? (de ezt sem biztosan kozlom mert hat a buszkeseg meg a makacssag nagyur.)

ezt vajon csak en hozom ki beloluk, vagy ez egy altalanos jelenseg? marmint hogy problakoznak az ember lanyaval, aztan ha nehezseg jon, kilepnek, aztan elkezdenek gondolkodni is, meg szetneznek a piacon aztan mivel epp nincs jobb felhozatal, vagy osszerugjak a port az ujjal, igy visszajonnek. minek? igen tudom, alapvetoen mokazni, meg amig nem jon jobb. szomoru dolog ez.

aztan meg a tobbi erdekesseg. peldaul ha akarnak valamit, es ritkasag, de tanacsot kernek, en valaszolok legjobb tudasom szerint majd megjegyzem, hogy esetleg ha tobb infoja lenne, konnyebb lenne a dontes. erre o megmutatja, hogy akkor itt, meg itt nezzek ennek meg ennek utana. hat mi ez? az en problemam ez? a nyakkendodet ne kossem meg?

tegnap este meg megint talalkoztam egy cimeres peldannyal. ketsegtelen, hogy van valami vonzo a sracban es valoszinuleg az agyban jol megertenenk egymast, de az csak addig tartana, amig meg nem szolal. mert sajnos egy baromira idegesito, okoskodo, hangos, kisebbsegi komplexusat beszolasokkal es durvasagokkal takargato gyerek, aki meg alig jegyezte meg a nevemet, de mar a masodik mondataban okit az eletrol, es reklamal hogy nem megfelelo a reakciom a monologjara, es aztan meg is sertodik ha szova teszem, hogy eleg lesz, meg a durvasagot be lehet lassan fejezni. no komment.

jelen pillanatban abban a szerencses helyzetben vagyok, hogy nem nagyon borzolja ilyesmi a lelkemet sokaig, puffogok egy kicsit aztan elsimul minden. persze hazudnek ha azt mondanam a sebek teljesen begyogyultak, de eleg jol allok.

tudom, hogy nem vagyok tokeletes de egyszeruen nem hiszem el, hogy nem letezik olyan ember, aki egesz csomagostul akarna. olyan aki tudja, hogy vannak idegesito dolgaim, de elfogadja vagy toleralja oket, mert a csomag tobbi resze megeri.
es en ezt nem adom fel, az nem lehet, hogy ebben tevedek.

Nincsenek megjegyzések: