péntek, május 27

amikor tul teng az energia, meg a szomorusag.

akkor en egy reszt csokit zabalok, ami nem oly nagy baj a masreszt miatt, ami pedig az eszeveszett mozgas. most jottem ra hogy tulajdonkepp az elmult 1 honapban kialakult hogy majdnem minden nap mozgok valamilyen formaban.

legutobbi kedvenc az astanga joga. reggelente heti ketszer megcsinalom az elso szeriat 3x, majd 5x, es nem tudom ez hogy mukodik, de a testem tele lesz energiaval, meg a tudom kapacitasa is nott, es meg hajlekonyabb is kezdek lenni.

a tudomrol meg annyit, hogy miota csak nagyon alkalmankent gyujtok ra buliban - ami egyebkent nem jo, meg a buli se, mert mostansag a szomorusag jon elo a fokozott alkoholbevitellel* - a teherbirasom is jon vissza. tegnap peldaul dalolva megcsinaltam a feloras futast, pedig egy honapja 10 perc utan fajni kezdett a szivem.

szoval elore. es megigerem, hogy ha otthon leszek nem fogok figyelni arra mit eszem, csak dorbezolok es nyaralok.

*nyilvan ezt csak en erzem, mert kivulrol a kovetkezo visszajelzest kaptam mar sokadjara: hogy te milyen jofej/vicces vagy ha iszol! - most nem tudom hogy ez bok vagy sertes. de van egy olyan erzesem hogy az elsobenyomas rolam meg mindig tok torz. no mindegy ez mar igy marad ugy latszik.

Nincsenek megjegyzések: