kedd, június 22

nyugosseg

1. azt almodtam, hogy terhes vagyok. tobb mint zsenialis csavar lenne az elettol.
2. a munkahelyen kezd megszunni az eddigi burok, es kezdodnek a konfliktusok es egyre nehezebben viselem hogy ertelmes, tapasztalattal biro munkerokent ismet szolnom kell mielott ezt meg ezt intezem, es nem tolem kerdezik, ha erdekli oket mit csinalok, mire jutottam, hanem a feletesemtol. komolyan mint az oviban. anno 8 ugyfel volt egyszerre, jo az meg tul koran volt, de azert na.
3. minel tobb interju lehetosege merule fel, annal inkabb kellene hitelesen mondogatni hogy igen ezt akarom csinalni, nagyon-nagyon. csak hogy mostanra fingom sincs mit akarok. merthogy addig mukodott a dolog, hogy alibizek vmit, amig egyutt lehetunk, de mostan mar csak a bosszanto resze van a dolognak. lehet, elmegyek alapitvanyhoz jotekonykodni mert az sem illeszkedik az eddigi karrierem ivebe, de legalabb jol erzem majd magam tole.
4. eddig nem volt annyira oregszem para, de most mar ha meg egyszer valaki elo hozza hogy hat igen, telnek-mulnak az evek, es jahogy mar 29 vagy? nem latszol annyinak... komolyan kiszaladok a vilagbol.
5. mint ahogy senki, (akinek ferje, gyereke, jo allasa, sok szeretoje, lakasa, autoja, sok utazasa, stb stb-je van a megfelelo kivalasztando - en sem tudom mi lesz az elettemmel, mert hogy minden csak idoleges, es mert az elet vicces es alakithatod hogyne, de van hogy alakul nelkuled.

+1 ez pozitiv: sokat ulok fuben, mezitlabasan, konyvvel, (hopsz majdnem azt irtam konnyel), felhokon merengve.

hiszti van.

Nincsenek megjegyzések: