vasárnap, szeptember 2

vízipipa

előző hangulatommal összecsengett katalány bánata így néhány pillanat múlva már fejben hamar összeállt a terv, teázás vízipipával nálunk.

aha. az első része még egész gördülékenyen ment, no de a pipa.
mert ez egy kényes darab. csak katalány kreativitása és tesóm kitartása a hozta meg az eredményt; no meg egy tekercs alufólia kb. 7 helyre betömködve, tekerve, odagumizva, és a finom dohányt tartó szekezet összetákollása wc papír gurigából. egy óra múlva már gyertyák közt bugyborog a víz és száll az illatos papírízű füst.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

heló ronald!

folytassuk itt. látom szeretsz olvasni mindenkit. honnan e hirtelen érdeklődés? kezdek félni. de akármit tervelsz is a mcdo-nak leáldozóban van.
a sajtburger meg egy éven belül 2x megvolt. először kijött másfél óra múlva fent. másodjára egy fél napos epegörcsöt okozott, szóval asszem kihagynám.

Névtelen írta...

Szia!

Tetszik, hogy itt folytatjuk. Es az is jo, hogy felsz, hiszen a felelem bizalmat szul. A felelem es a bizalom pedig a megbizo es a megbizott kozotti kapcsolat alapja. Mar mastol is hallottam, hogy a sajtburger neha epegorcsot okoz ... pedig tokeletes alapanyagokbol keszul, nem ertem. Egyebkent tenyleg sok blogot olvasok. Egy globalizalodo vilagban muszaj a potencialis fogyasztok gondolataiban furkesznunk. Azonban nem mindenki elott nyilvanulok meg ilyen nyiltan (hol a "Nils Holgersson", hol a "realmano" alnevet hasznalom). Lathatod viszont, hogy elotted nem titkolom a kiletemet (a regi ismeretsegunkre valo tekintettel).

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

húha. a félelem bizalmat szül. ez amolyan túsz/fogvatartó pszichológia?

világos, hogy a sajtburger hogyan kerülhetett a számba. gondos blogkutató munkával lelkem rezdüléseit kiismerve célzott marketinggel próbálkozott és nyert kedves ronald. de utoljára. :)
régi ismeretség? erdőbe visz kedve ronald? realmanóra emlékeznék.

Névtelen írta...

Most egy idore eltunok, de majd a megfelelo pillanatban es a megfelelo helyen jelentkezem. Ciao!