péntek, március 11

gyorsjelentes

munka. a het elrepult mert negy helyett csak ketten voltunk a munkahelyen.
kaloriak. a kaloriakat befejeztem nezegetni a csomagolasokon, mert egyreszt baromsag, masreszt bar tudok olvasni ez nem jelenti azt hogy nem keruli el a figyelmemet, hogy az adott mennyiseg az egeszre, 100gramra, 2 evokanalra vonatkozik-e. szoval miota nem gorcsolok, meg jarok megint lelkesen edzeni megmoccant valami megint hal'istennek, de messze van meg az ut vege.
dejavu. megkerestek megint kulonbozo kozossegi portalokon, hogy jonnek edinburghba elni esetleg segitek-e, meg telefonszam satobbi. ajajj.
fotozas. kabe tavaly juliusban kerdezte meg eloszor egy hobbi fotos ismerosom, hogy csinalhat-e kepeket rolam. no jo, o persze aktot szeretett volna, de en mondtam, hogy portre leginkabb, vagy csak a kezemet. ugy esett, hogy azota huzzuk halasztjuka dolgot, hol o mondja le, hol en. hat most jott az uzenet, hogy talan most vasarnap. vezetes. meg mindig csak lelkben keszulok hala csodas idojarasnak, meg a duhajkodasoknak, meg a nem jolleteknek. az idojaras megbolondult egy oran belul mind a negy evszakra jellemzo jegyek fellelhetok, no jo a forrosagot kiveve.
csalad. vegyesen vagyok. korabban irtam hogy mennyire hianyoznak, most hogy kozeleg a hazamenetel, e gomboc is no a torkomban, vagy inkabb a gyomromban, hogy hogyan is lesz mint is lesz.
most ennyi.

Nincsenek megjegyzések: