szerda, március 2

cselekves

valtja fel altalaban a szuttyoges, nyoszorgest. aki ismer tudja, hogy hamar megunok dolgokat, es a totymorgest egyenesen nem birom - talan mert hajlamos vagyok ra magam is. a lenyeg, hogy ilyenkor jon elo ilona - asszem errol mar irtam korabban, meg anno ricsi nevezett igy, a rez andras orr cimu konyv egyik karaktere alapjan, amikor az intezkedo, rideg, csak a feladatra koncentralo enem felulkerekedik elnyomva mindenfele erzelmi megnyilvanulast. szoval jott ilona, a sarokba ultetett es megvett mindenfele repjegyet - haza is, meg emailezett, meg telefonalt mindenfele, ezzel nyugalmat hozva ram ideig oraig.
a hab a tortan, hogy a baratok valahogy egyszerre ereztek, hogy most akkor vegre irnak nekem, igy tegnap negy szepes level vart a postaladamban, orom volt olvasni oket.

ezen kivul az egyik magyar par, akik mar 4 eve itt elnek hipp-hopp bejelentettek hogy akkor ok most haza vegleg marcius vegen. vettek hazat balaton mellett, autot es irany-horany. ennek es kereszanyam levele apropojan, megint gondolkodoba estem, hogy tenyleg ugye, hat az eredeti terv ez volt, nehany ev itt, kulfoldon, mindenfele tapasztalat, kepzettseg, penz megszerzese, majd haza letelepedes es mokazas, ahogy meg van irva. mit beszelek. ez mindig is csak az en tervem volt. hoppa. talan emiatt jo latni, hogy vannak parok, akik megcsinaljak.

most mar a tervhez csak az a masik fel kell es kesz. meg idozites es tadaaam.

hat valahogy emigyen. azt hiszem visszafordithatatlanul tavaszodik.

Nincsenek megjegyzések: