szombat, február 5

dogletes ido

amugy itt ket-harom napig az a skot-fele aprilisi ido volt, amikor sut a nap, de megis felhos es szital folyamatosan az eso es ennek eredmenyekent hatalmas szivarvanyokat latni. az szeretos. de ez elmult hamar most az a skot-fele ramaty ido van hogy fuj a szel ezerrel, esik az eso, nem szital, esik, minden szurke es legszivesebben otthon ulnel a kedvessel, vegigneznetek az elmaradt filmeket, meg osszebujnatok, megennetek a maradekot a hutobol, meg a konyhaszekreny eldugott sarkaibol, nehogy ki kelljen menni a boltba barmiert is. es meg az a regen kapott bonbon is felbontodna, csak legyen vmi csoki.
hat emigyen.

de vegre pentek lett, beszeltem a kozgazdsz bacsival, aprilisig nincs semmi csak tovabbi leepites szoval itt nem lesz hamar karriervaltas. de nem is baj, kezdtem beszarni, igy van idom kicsit olvasgatni.

amugy meg az unokahug meg az unokaoccs, tisztan kivehetoen kisfiu es kislany es alig varom hogy mehessek es megzabaljam oket. vagy ha nem birjuk majd egymast akkor majd segitek fozni, meg tesomnak gepelni, vagy macskazzak, vagy leginkabb nyaraljak.

Nincsenek megjegyzések: