kedd, május 9

nem tudom magam se, hogy csinaltam

de TURLEMES voltam.
Penteken csak tizig dolgoztam es utana tudtam, hogy varnak ram talan ez adott erot. Pedig pondrojames volt fonok aznap este. Es jott sok francia borzaszto angollal, meg reszeg skot, meg oreg bacsi - jut eszembe: regi torzsvendegemet nem lattam mar joideje. remelem jol van.
Kaptam autogrammot Mister O... ek-tol. Es telefonszamokat. Most ez megy.
Aztan bejott az a figura, akitol multheten megtanultam a refund szot.
Bizarr alak. Kerdezte mi van 1.99 ert. Mondom dupla sajt. Akkor keri csak ketchup-pel. Van meg valami specko szosz? Nincs. Akkor legyen csak majonez, salata, meg savanyu uborka. Hol marad a ketchup? Mindegy. O tudja. Mondom nehany perc. Rendben.
All tovabb velem szemben kifejezestelen tekintettel. Szerencsere nem ram nez. Aztan megszolal. Extra piritott zsemle legyen. Jo.
Hatra szolok, bar mar ekkor Paulfiu ki van akadva mert egyedul porog a konyhaban es Naomi sora egy rugby csapatra emlekeztet. Gondolom ehesek...
A figura meg mindig all es nem hagyja hogy tovabbi vendeggel foglalkozzam, es a suttogva azt mondja, tegyuk be a mikroba. Mondom, termeszetesen, mindig betesszuk. Akkor is. Oke. Lassan jobban tartok Paulfiutol, mint a vendegtol.
(Extra info - alapszabaly: ne szolj hatra konyhaba, csak ha valami specialis dolgot kersz. a tobbi megy a kepernyon, igy ne pofazz, mert csak huzod azt, aki ott gornyed a pult felett.)
Vegre elkeszul a mu. Atnyujtom mosollyal es a hittel, hogy vegre eltunik. De a vilag nem ugy mukodik, ahogy en hiszem. Visszaadja. Nem kertem, hogy mikrozva legyen.
Dobbent csend.
Ez az a pont, ahol normalisan villan a szemem es raboritom a pultot az illetore.
Ehelyett rezzenestelen arccal hatra megyek, es kerek egy masikat. Nem irom le Paulfiu valaszat. Sejtheto.
Ket perc mulva ott volt a bizarr alak kezeben a szendvics. Egy perc meredt bamulas utan elmegy.
I don't know how you did it. You do a great job here.
Thanks.

Nincsenek megjegyzések: