szerda, május 24

a hetvege meg mindig a fejemben

egy francia csaladdal utazni skociaban igazan jo dolog. De komolyan. Egesz jol ertek mar franciaul mert marihuana (franciafiu anyukaja) egy arva szot se tud angolul, de beszelni meg szeret, foleg hozzam. a nevet egesz uton nem mertem kiejteni, mert csak a "nem megfelelo" kiejtes jutott eszembe es persze mindig nevetnem kellett.

"papa" pedig jofej, es franciafiu kisfiu lesz ahogy mondja papa. a bajszos urfi poenokat is nyom a masodik naptol es kullancsot is kioperal. merthogy az en verem mindenkit elcsabit, riasztoszer ide vagy oda.

es fozunk es sajtok. meg sor majdnem a skyerol, de tul keson ertunk a kocsmaba igy az mar elfogyott...

a sziget legeszakibb reszen megismertem ketrint, ahogy a ket kutyajat setaltatta. elbeszelgettunk, kiderult, hogy huszan laknak a faluban es rengeteg dolgot csinalnak. peldaul o vigyaz az unokaira... koszi.

aztan az erdoben rossz iranyba indulunk, es szerintem tul sokat jottunk mar es az erdo kezd megvaltozni olyan furcsa... es a szel is feltamadt.
de vegul megmenekulunk, mert itt is elszornak turista jelzeseket es a franciafiunak mindig igaza van. a horol is. mert hogy az is esett, de az mar kozel edinhez.

a hegyekrol pedig nem irok mert tele a fejem veluk es az erzessel a sziklafalnal.
mit ereztel volna, ha ott lettel volna?
hogy milyen kicsik vagyunk, vagy hogy mennyire sok arca van es meg lehet a vilagnak, vagy leugranal a fekete sziklakon tulra...

negyed 11. es meg vilagos van.

Nincsenek megjegyzések: