hétfő, február 20

Housewarming 1

Thursday

Most angolul kellene folytatnom, de jelenleg a “nezek ki a fejembol es vigyorgok” allapotnal tobbre nem vagyok kepes.
Jatszattuk az embereket. Rendesen. Nem hiaba instruktormult. Masnap kattant aggyal terveztuk az annalatzi fele jatszobulikat, ahova meghivasos rendszerben lehet eljutni, hisz limitalt a resztvevok szama.
Tanulsag az estebol: a kinaiak nem igazan isznak, 25 fot nem egyszeru koordinalni, plane angolul, probald ki a trutyibolbarackevest meg mierlott elejuk teszed a labost, mert a vegen ugyis akasztjak a hohert J. Apropo a kinaiak jobban szivnak vagy hosszabb a nyelvuk, mint az europaiaknak. Europai kivetel: Gyancs – tenyleg kezd kinaiva valni…
Es persze a zene. Mert en lehet, hogy barmire tancolok, de a tobbseg nem. Szoval akinek van allat buli kollekcioja kuldje at.
Akarhogyis volt, sose felejtem el a sok kinai, francia, lengyel, spanyol arcot, ahogy csillogo szemmel probaljak megoldani a feladatokat. Es a koszonomoket.
Jatszani jo.

Az este elkepesztoen zarult. Egy srac felpattant, hogy “na akkor szasztok”, es erre mindenki tavozott Jazminek kivetelevel. Igy maradt a kartya es a fiuk, meg a rungjunk be abbol, ami maradt. Kozben neha tanc Andreassal. Mert o ugye, tud olvasni a noi szemekbol.
Reggel fel5kor magukra hagytam a ferfiakat.

Nincsenek megjegyzések: