csütörtök, február 2

Dr G.-nel

A papirost otthon hagytam, amin a doktor neve volt, de gondoltam, majd leolvasom a nevjegyzekrol. Csak gondoltam. Merthogy nem volt ott semmifele G. betus nev. No mindegy.
Csak nem az alapjan latnak majd el...
Beleptem, a mosolygos lany koszontott, en mondtam ki vagyok, o mondta, hogy aha es lekuldott a varoterembe. Szoval itt is van ilyen. :)
A varo itt egy nappali szeru szoba, padlo szonyeggel, polccal, ujsagokkal, szekekkel a falmenten korben, rajtuk sok oreg neni es bacsi. Nem godhosek. Gyanus. Felettebb.
Mar-mar elbizonytalanodom, hogy nem kene itt lennem, hogy talan nem veletlenul van tele az osszes bolt megfazas tuneteit kezelo porokkal, cseppekkel, bogyokkal. Lehet hogy a megfazas itt Skociaban amolyan enyhe gyomorrontas szintu dolog? Meglatjuk. Varok mi lesz.
Huuu. Most veszem csak eszre, hogy az egyik sarokbol egy jatek tuzhely figyel. Meg egy haziko. Meg egy kutyus, meg egy tricikli!!!! A tuzhelyen egy sarkot nem talalsz, olyan lekerekitett, hogy szinte elgurul. Nem tudom mi a baj azzal, ha meg tanulod, hogy a sarkok hegyesek es ha nekimesz faj. Tehat ne tedd. Szerintem ezt praktikusabb akkor megtanulni mikor meg minden seb beforr ket nap alatt, mert a szervezeted egy energiabomba.
Ekkor megerkezett egy golyofej. Vagy ahogy Gyancs hivja oket: antiszocialis. El is kezdte a rendbontast. Rarontott az elobb emlitett sarokra, es elohalaszott egy porszivot. Meg a hazikot, amirol kiderult, hogy iskola. Es csengoje is van. :) Es milyen hangosan szol!
Ding-ding-ding-ding-ding.
Mikor mar epp kifolyt a fulemen az agyam belepett egy barna lany es a nevemet mondta. Kovettem egy rendelobe, ahol gondoltam megismerem vegre Dr, G.-t. De a szobaban csak a szokasos dolgok voltak. A lany hellyel kinalt es ekkor szep lassan leesett hogy o Dr. G.
Ezutan elbeszelgettunk, meghallgatta a legzesem, majd megallapodtunk, hogy nem ad bivaly antibiotikumot, hanem aludjak, igyak, es mehetek dolgozni virussal is mert itt mindenki azt teszi. Persze ha nincs kedvem ne tegyem.
Hazafele bementem a kozeli Szent Maria Templomba, pont kezdodott a predikacio, meghallgattam hat. Minden leirva egy fuzetecskebe, hogy tudd kovetni. Angyali hangu gyermekek es kokemeny padlo, hiaba van parna a terded alatt. Utana pedig jott az ingyen ebed, de azt mar tulzasnak ereztem volna.
Legkozelebb.
Ui: tegnap este transpotting: naggggggyon skot. Utana Uluru forro teaval, elo zenevel es csocsoval: franciafiu-macsek / gyancs-nemafiu - 0 : 4
Ui2: a rokalyuk megszunt. csak tudnam hol veszek eztan olcso kabatot?

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Te Panni! Mi az az Uluru? Az a doktorno nem egy torzsi varazslono volt veletlenul?

Pusz Andaluziabol!

Névtelen írta...

meddig leszel? mehetek en is?

Névtelen írta...

Persze, hogy! Junius elejeig leszek. Kerdezd csak meg Marcit, mikorra szol a jegye! ;) (Remelem, nem kell megvaltoztatnia...)

Itt akkora a napsutes, hogy itt akarok elni!

Névtelen írta...

ereztem en! ez lesz a kovetkezo allomas. mindenkepp megyek tavasszal :)