hétfő, május 25

végkifejlet

méltó megkoronázása az előbbieknek:

a szerelőbácsi elismerte, hogy "volt egy kis félreértés" és fizessek csak 18.000-et a 19.800 helyett. itt már nem volt kedvem mondani, hogy akkor ugye valójában 14.100. (na ez is milyen már.)

a legszebb mégis, hogy az alulinformáltság drága + gittácska elmehet oda ahova.

elmentem tegnap italozni, mert hogy majd 11-kor jön a biztosítós fickó, számlám van, alhatok sokáig. de persze nem, mert gittácska csenget 8-kor, - oda a sokáig alvás, fáj a fejem, szemem, hagyjon mááár - hogy csak szólni akart, hogy hallotta, várom a biztosítót, de ne várjam szerinte, mert ő már bejentette a kárt aznap és azt is, hogy fixálva is lett a probléma. (miért is? nem az ő dolga, nem a társasházi közös képviselőé, aki direkt ügyesen jelentette be). mindegy ha beszélek vele megtudtam volna, a biztosítós ürge számát és nem lett volna számla után rohangálás, idegeskedés.

tehát jött a biztosító, kérdezte van-e egyéb gond, mert a lenti kárt természetesen térítik, de a wc-tartálycserét nem. csak ha falbontás lett volna. és ha nyitva hagyom a csapot és úgy áztatom el a szomszédot akkor is térít a biztosító.

fasza. tanulság: egyből szerezz be minden fontos telefonszámot, (kellemetlenkedő házinéni-gittácska, biztosító, semmirekellő közösképviselő), ahol laksz. aztán legyél jóban gittácskával, mert úgyis intézkedik, jobb tehát ismerni és akkor hátha előre szól a fontoskodó öreganyja. és leginkább szerezz be egy ezermester férfiembert.

1 megjegyzés:

andi írta...

ÉS hogy ha már kárt okozol, tedd azt előre megfontolt szándékkal (ld nyitva hagyom a csapot), mer' akkor védve vagy!!!
:P
nájsz.