hétfő, december 5

itt es most

uj lakas , koltozes, kiszamoltuk hogy ki mikor hagyta el a szuloi hazat es hanyszor koltozott eleteben. en nagyon kismiska vagyok jelenleg 7 eve 6 koltozessel.

jacqui 26 eve 27 koltozessel, kieron 13 eve 13 koltozessel.

vicces ez, mert nyilvan evekig laktak itt meg ott, de voltak evek amikor even belul tobbszor kellett menni, mint ahogy nekem is de vicces hogy evi 1 atlag jon ki mindenkinek.

egyebkent, jo most.
mostanaban az a szokasom, hogy a reggeli munkaba sietes kozben, arra gondolok hogy milyen jo elni, hogy de jo hogy erzem a szelet az arcomon.
hogy a piroskabatos, vekony, erdekes arcu lannyal mindig talalkozom a hidon, hogy a magas kopasz urral ha a westendnel talalkozom jo idoben vagyok, ha a hid utan el fogok kesni. aztan mostanaban van egy fura arc a westenden, amolyan tim curry pofa. ha koran erek oda meg kavezik a ryan's teraszan, aztan a buszmegalloban all. vagy epp mar nincs ott. de jo osszenezni, tudni hogy ok is tudjak hogy jonni fogok es talan ok is eszreveszik, mikor egy-egy reggel kimarad.

szoval az apro dolgok. a mezeskalacs szirupra gondolok amit a kaveba teszek, meg a kiflire, meg arra gyenged csokra tegnap, amikor ott voltam a pillanatban minden ketely, gondolat-kalandozas nelkul, es meg is allt az ido.

nem akarom el mismasolni, hogy nem kell nyomulni mindig, mert javareszt menni kell gyurni kell, nem szabad elkenyelmesedni, de ettol fuggetlenul, ha nyugalmat termetek ott bent, es arra gondolok, milyen szerencses vagyok, hogy elek es hogy igenis figyelni kell a legaprobb dolgokra mert javareszt azokbol all az elet, elsimulok, nem gorcsolok,hogy de mi van akkor, vagy hogy lemaradok, kimaradok. ertekelem ami van, itt es most.

es es mosoly ul az arcomon es ez jo.

szeretnek javareszt ilyen hangulatban lenni, elni es szeretni masokat.

boldog mikulasozast otthon.

Nincsenek megjegyzések: