hétfő, november 7

lelkem tusaja

Szoval most van egy kis idom irni megint. A hetvegi BK halalmelo kezd bemorcositani. Lassan tenyleg egy masik munka utan nezek, ahol talan emberszamba veszik a leanyzot es meg a vallalat filozofiaja miatt nem kerulok lelki-valsagba. Merthogy.
Szombaton a szokasos kassza mogotti alldogalas helyett kikuldtek az esobe kuponokat osztogatni. Nem is sejtettek milyen jot tettek ezzel. Igen, esett, de a friss levego, a seta meger lassan mindent ezekben a napokban. Szoval kuponok.
Bemegyek a kozeli boszmenagy bevasarlo kozpontba, hogy eleget tegyek a feladatnak mivel a plazaba jarokat kompatibilisnek itelem a BK-be latogatokkal. Alig telik el 34 masodperc maris ket security-s terem mellettem es megkernek, hogy tavozzam, de kozben biztositanak arrol, hogy nem a szemelyem ellen van kifogasuk, csak hat a fonok... Ja es elotte adjak nekik legyek szives kettot. Perszehogy. Es meg vagy 5-en jonnek a gardabol utanam a center bejaratat jelzo boltiv ala, ami vagy 30 meterre van az epulettol. :)
Ahogy allok es probalok megszabadulni a �30 megtakaritast jelento kuponoktol kulonbozo gondolatok, erzesek kavarognak bennem.
Egy. Orommel tolt el mikor valaki nem azert nem keri el tolem a boritekot, mert tele a keze csomaggal, esernyovel, gyerekkel, hanem mert latszik rajta, hogy majd' kifordul a gyomra az ilyen etelektol.
Ketto. Itt alldogalni fel orat mar egy kicsit fazos friss levego ide vagy oda. Es feltolulnak bennem a tulelesi osztonok. Minel gyorsabban megszabadulni a cucctol... Ezutan elkovetem azt, amit meg most is szegyellek.
Klasszikus mamak gyerekkel, husz csomaggal, ram se neznek. No de a gyerekek! Fejuk pont kez magassagban. Rajuk nezek, mosolygok mint egy cukros bacsi es nyujtom a csomagot. Bejon egy. Meg egy. Es meg ki tudja mennyi, ha nem jon meg az eszem. No ez nem ondicseret, korantsem. Ott alltam es ralizaltam mit is csinalok epp.
Probalok ravenni embereket arra, hogy jojjenek be es egyek a sza*t. Hat koszonom nem. Ebbol elegem van. (Mer az kicsit mas, hogy vki onszantabol jon be es keri a trutyi kajat.) De ezzel az esettel megertettem, hogy a kassza mogott se jobb. Max. annyival, hogy egy kicsit probalkozom menteni a menthetot - nem kerdezem, hogy szuper lehet-e, es probalok vizet es naracslevet ajanlani, meg salatat.
Huh. Hat ez nem valami szivderito bejegyzes. Oke. Szaladok messzire.

4 megjegyzés:

marci írta...

Milyen lelkiismeretes hugocsk�m van!

Névtelen írta...

En a batyad helyeben arra lennek buszke, hogy kidobtad a BK szorolapokat, nem arra, hogy lelkiismeretfurdalasod volt utana. Mas: nem jossz (jottok) veletlenul csutortokon az LTJ Bukem, meg MC Conrad... drumandbass hip-hop, funk partira a The Venue-ba csutortokon? (az emailemet megirtam lentebb...).

Névtelen írta...

en is igy ertettem: lelkiismeretes, mert aggodik a kisgyerekek taplalkozasat illetoen

macs írta...

En tudom hogy ertetted tesoM! Es ez a lenyeg... :)