csütörtök, november 3

hoborogni jarok ide

virag elvtars is megmondta hogy az elet nem habostorta.
mondjuk nem is szeretem a habostortat ugy hogy meg szerencse.

jelenleg varakozas tovabbra is, a hazineni morcos lett igy 3 het alatt ki kell koltozni, es elvileg madridbba is megyek vagy haza ki tudja, meg nongyogyaszhoz is behivtak meg a fogam is faj, meg ugy altalaban nyoszorges van.

a sok bizonytalansag nem jo, meg varakozas, a jegyarak meg mennek az egig mar megint, nem is akartam hazamenni iden, barati karacsonyra vagyom, az augusztus reme meg mindig itt a vallamon.

elvileg vmi adopapir jott megint utalaom ezt eletemben nem birtokoltam semmit, nincs is dolgom semmivel es megins jonnek a papirok azt sem tudom mi ez mar, hogyan inteznek el barmit is apa nelkul fel kene noni.

aztan a frusztracio a baratok kerdese a fulemben es a kinti munkad igenyel diplomat?
es tudom hogy nem. diplomas allassal ketszer ennyit kereshetnek, nincs hitem mar magamban jelenleg menni e tovabb. es tenyelg ha tobbet keresnek ugyanilyen munkaval lenyugodnek vegre?

ez lenne a kulcs?

mar nem tudom mit szeretnek oszinten nem tudom van e ami oromet szerezne.
persze nyilvan. ideig oraig.

jelenleg haborgom, frusztral minden, megint egy olyan fiuhoz kotodom akivel sok a melo, en mar sosem leszek boldog.

aztan elszegyellem magam az egesz tetejebe, hogy halat kene adnom, hogy vannak szuleim, hogy felneveltek, hogy jo dolgom volt, es van, aztan hogy megallok a labamon, es egy idegen orszagban is boldogulok.

megis. siros a ma nagyon.

Nincsenek megjegyzések: