kedd, szeptember 28

napi zene



mostanaban ujra felfedezem a regi kedvenceket, csak most tobzodom az elvezetben es igyekszem megtalalni hozzajuk kedvenc hangjaimat is.
el birnam viselni* szerenadkent, akar evek mulva egy hosszu kapcsolatban... hmmmm.


(*bognek mint egy gyerek.)

edes elet 5

a hetvege remek volt ismet, voltam puccos barban svajciakkal inni - na mondjuk ki kellett mennem a mosdora, amikor mar feloraja arrol szolt a csevely, hogy a nemetek milyen barmok, na meg az olaszoknal se mukodik semmi, de egyebkent zurichben meg lehet dogleni az unalomtol. majdnem megkerdeztem, hogy: "szerintetek megis miert?" - de szerencsere meg csak keves volt bennem igy disztingvaltam.

aztan vasarnap dali (pl lasd baloldalt), miro, pollock es tarsai, fuben ules a muzeumnal, napsutes, majd seta, pizza es sor a parkban, este meg a szokasos kviz. aratok a logo felismeressel meg a filmzenekkel. masra nem nagyon vagyok jo.

a net meghalt a lakasban egyebkent, nem is olyan rossz, bar azert kicsit nehez szervezgetni, de kenyszer pihenokent fogom fel.

vasárnap, szeptember 26

koncert ami kimaradt



na ez az amit banok hogy nem mentem le londonba meghallgatni oket. ha meg egyszer europaba teszik a labukat en ott leszek. ezt most megigerem.
szepes dal a legujabb albumrol.

csütörtök, szeptember 23

switched off

a bejegyzesek kicsit torlodnak, mert nem nagyon szorakozom az idorendiseggel.
tegnap megint elmentem a kozeli parkba, ahonnan nagyon jo kilatas nyilik a varosra. sokat jarok arra, ha egyedul szeretnek lenni. ez a mostani nyuzsgesben elengedhetetlen.
leultem egy padra -nem tudom irtam e mar, de itt a padokat altalaban valaki tiszteletere helyezik ki, vagy ha kozteri a pad, lehet kerni a tablacska felhelyezeset. a padot egy 34 eves nonek ajanlotta a szerelme, 3 eve hunyt el.
a teny hogy nekem mar csak 5 evem sincs addig felerositette az amugy is napi szinten eszembejuto gondolatot, hogy halalunk orajan csak azt banjuk meg amit nem tettunk meg, ami kimaradt, es sosem a hibainkat.
hat eszerint vagyok eppen.

csak a testem makacskodik mostanaban, ketszer is majdnem osszestem a hazafele uton a minap. erdekes meg mindig nem vagyok kepes elajulni. anya meselt rola milyen az, en nem tudom mi ez, de olyan, mintha ebren ajulnek el mar ha ennek a paradoxonnak van ertelme. az osszes ver kiszaladt az arcombol, a labaim azt mondtak kosz nem, most sztrajkolunk, latni nem lattam tisztan, aztan szedules, es kis emelyges is a vegere. le kellett ulnom a kerites szelere. szerencsere kedves emberek voltak az utcan es igy nem volt olyan remiszto, akartak mentot hivni, de mondtam, hogy inkabb csak uljunk ott egy kicsit.

hat ez van.
szoval most parkba jaras, meg kikapcsolt uzemmod, vasarnap meg kepzomuveszeti kiallitas megtekintes. alig varom.

a munka projekt meg szunetel.

kedd, szeptember 21

randevuk, csokok, rozsa - csajos bejegyzes

ajajj. nos, mostanaban a sok tortenes kozepette jovok ra, hogy fingom sincs a randevuzas szabalyairol. vannak kodos elkepzeleseim film-elmenyekre hagyatkozvan, de inkabb szeretnek a belso hangra hallgatni, mert egy ideje cserben hagytam ot (tudjuk, amikor nyaron orditott, hogy ne, ezt ne csinald, mert rossz vege lesz!, es az is lett).
szoval, nem tudom, hogy ezt hol tanuljak az urfiak, hogy egesz nap/este minden jo, tok jol elvagyunk es bucsuzkodaskor kell elojonni a csokkal. miert nem korabban? ha ajtoig kiseres van, akkor ertheto, nyilvan beprobalkoznak, es johet a behivom-e vagy sem jatek.
de amikor csak elvalunk a varos egy pontjan, akkor miert kell megvarni, amig a taxi megerkezik es valaki szepen vegignezheti, hallgathatja, hogy mi tortenik? hm. vagy pont ez a lenyeg?
ennek apropojan vegigporgettem azt a (nem is) keves embert, akivel valaha csokot valtottam, es meglepo vagy sem, egy elso csok sem randevun csattant. no jo ebbe most nem mennek bele.

aztan kerem a rozsa dolog. raadasul voros. amig marhaszerelmes voltam, majd meghaltam volna, hogy egyszer is kapjak viragot spontan. mondjuk nem feltetlen rozsat, a rozsa nem kedvenc, de ugye ha klasszikus randevu kellekekrol beszelunk, akkor elengedetetlen. hat most ez is megvan csostul. :) (most jut eszembe, hogy marha vicces, de talan gyuritol kaptam egyszer egy rozsat a ballagasomra, de az ugye nem er.) nezem a viragot, orulok es kellemetlen is egyben. kicsit sok igy nagy hirtelen, foleg, hogy nem is randevut beszeltunk meg, hanem haveri sorozest, o meg meglepett egy voros rozsaval. most erre mi a pek jon?

aztan ez a hiv, nem hiv, ki hiv kit? kerdes - szerencsere errol csak hallottam, hogy a kanapen kene ulni es fagyit zabalni es lesni a telefont, hogy hiv-e, ir-e mar, valahogy ugyesen mindig korvonalazodik az uj randi, pedig meg be sem fejezodott az egyik. valojaban a kerdes az, hogy mi van ha nem akarom, hogy elerjen? es ezzel atevezunk az utolso dilemmara.

nem akarok en bantani senkit, meg ugye fuggetlen nokent ismerkedni nem tilos, de ugy erzem a tisztesseg jegyeben (ha mar biralok masokat, akkor igyekszem en odafigyelni - egyebkent errol majd kesobb tobbet) at kell ezt gondolni ujra. eleg vilagosan ki szoktam kotni, hogy itten ne varjon senki baratno szerepet, mert az nem lesz. (itt a legjobb hely megemlekezni az exrol, aki valoszinuleg pont ezt gondolta, hogy ha o szepen kikoti, hogy itten mar semmi nem lesz, akkor nyugodt szivvel loghat nalam, es mondhatja, hogy szeret,meg egyeb szep es jo dolgokat, hiszen meg lett mondva vilagosan, igy nem lehet felreertes.) de azt hiszem ez sem ot, sem engem nem fog felmenteni az alol, hogy tenyleg tisztessegesek legyunk, es ha azt modnom, nem akarok semmit, akkor nem megyek el az illetovel harmadjara, sokadjara, mert ez ugye tok az ellenkezojet mutatja annak, amit mondok. ugy hogy mielott nem jatszanam tisztan ezt a jatekot, sajna el kell kezdenem a visszautasitast, amirol megint csak kerdeznek, de mar az sok lenne.

egyebkent furcsamod kezd megint az a morrisonos helyzet eloallni, hogy en nem sok mindent szeretnek a mokan kivul, ezek a ferfiemberek, meg nem birnak egyedul letezni, kell a no mellejuk. nem is ertem. ahelyett, hogy orulnenek, annak ami van, nyomulnak egyik kotelekbol a masikba, es mar zarnanak is be a kalitkaba megint. (megjegyzem szeretem a kalitkat es cseppet sem banom, ha erdemes ra az illeto es szeretes van.)
szoval nyomulnak. igen, tudom, mit tetszenek gondolni, hogy a szexre leginkabb, de amugy nem. ez a legviccesebb. ilyen ez, most jon a romantika, amikor en nem feltetlen vinnem a tortenetet egy-ket randevunal messzebb, legalabbis nem szeretnek leragadni egynel. amikor meg annyira szerettem volna, hogy legyen szines, sok kozos elmeny, meghittseg stb, akkor egy agyban/kanapen jatszodo (no meg szamlak befizetese korul forgo) kapcsolatot kaptam. (hm. jojo nyilvan tudom miert ez lett, de azert kell ez ide kontraszt gyanant.)

no hat kb ezek azok a kerdesek amelyek igy hirtelen felmerultek bennem az elmult hetek esemenyei miatt.

mielott felreertes lenne, nem panaszkodom. sot. nekem tokeletes az, ami most van. csak tudom hogy ez az allapot nem tarthato sokaig es a listazas nem az en vilagom hosszutavon. es meg mindig szeretem a nem klisekben mukodo embereket, meg a szepen lassan kialakulo mely dolgokat.

ja hogy nem is emlitettem a listat. :) mindegy is. van itt kerem bukott szinesz, hobbi zenesz, komoly egzisztenciaju urfi, koraven huszas, eretlen harmincas, meg vonzo negyvenes. akkor kaptam rohogorcsot amikor a lakotarsam baratnoje meregetett egy percig, majd azt mondta, hogy mennyire szep par lennenk a fiaval, aki sajna csak 20 eves. khm. john fia is 20 eves es ezt mar talan tenyleg nem kene...
komolyan nem ertem en ezt a facebookot. olyan emberek akarnak baratkozni velem, akiket ki nem allhattam. es meg vagyok rola gyozodve hogy ok sem szivleltek. akkor meg mi a peknek klikkelnek ram 3-4-5 ev tavlatabol?

hétfő, szeptember 20

szeljegyzet

nagyon varom mar a fizetest, mert mar nagyon kene intezni az eletet, de elotte meg mast is varok, es utalom, hogy 20-a van es eszembejut, es tudom, hogy tudja, hogy varom es nem akarok szolni, mert tudom, hogy nem felejti el, de megis rossz az erzes bent, mert mar nem vagyok biztos ebben, de akkor sem szolok, ha beledoglom, bizom renduletlenul, akkor is, amikor mar minden kotel szakadt, akkor is, mert bizni kell, bizni abban, hogy az emberek alapvetoen jok.

...


de neha szeretnem elfelejteni mi a helyes ut es szeretnek nem jo lany lenni, es nem megerto lenni, es nem turelmes lenni, es engedni masokat ha biroskodni akarnak, es nem visszafogni oket, csak ellepni az utbol, hagyni.... es nem okosnak lenni.

jovokep

egy fontos dolog kimaradt: tegnap, ahogy setaltam a tengerparton es neztem az aproablakos, tengerre nezo, pottom szines hazakat egy nagyon eros erzes fogott el, hogy majd ha idosebb leszek ilyen helyen fogok elni. felelmetes volt kicsit...
oly messze van az meg, es szep ez a hely es szeretnem, de jajj, miert erzem ezt rossznak? lazad a szivem ellene, hogy oly keves ido van mar addig. menni kell meg, menni messze, megnezni a vilagot, mert ha egyszer eljutok a tengerparti kis hazhoz, ujabb kalitka lesz az, amit megint nem fogok banni, de kalitka lesz ahonnan mar nem megyek tobbet sehova.
brr.

edeselet vol 4.

tegnap szerencsere kiderult az eg delutanra. egy kozeli tengerparton jartam, gyonyoru kilatas, csendes, kedves emberek, kutyazas, homokba rajzolas, sziklara maszas es ott lecsucsules, hullamok hallgatasa, mese az aranyhidrol (ezek itten ezt nem ismerik, remes), majd eszmecsere, vallasrol, tulvilagrol, szocializmusrol, gyermekmunkarol, egyetemrol. milyen romantikus nemigaz?
aztan vacsora isteni sertes, meg lepeny, meg hal csak alig gyoztuk cserelgetni a tanyerokat.
mint megtudtam "big" vagyok persze ezt nyilvan csak en erthetem felre, mert a big egyesek szerint magas, okos, teljes es egyaltalan nem terjedelmes, hat azert megmutatnam szivesen a szotar szerinti definiciot... de nem vitatkozunk bokolokkal. csak szepen csendben mosolygunk no meg igyekszem jelezni, hogy a stunningot nem tudtam sehogy felreerteni :)
csak nem tudok kibujni a borombol.

este pub quiz, igen kerem, hasznalt az olvasgatas, es jo ez az egesz nagyon. Rodot (Jacqui lakotarsam ex baratjat) rendszeresen az apukamnak nezik, es ahogy elneztem jol esik neki. tenyleg amolyan apafigurava lesz lassan, annyit talalkozunk. kezdtem megszeretni oket. no azert meg mindig Apa az elso, akit hivok ha baj van.

azert a ma reggel nehezebb volt az atlag hetfoknel, koszonhetoen biztos a tengerparti jo levegonek, meg az esti szorpikeknek.

vasárnap, szeptember 19

kocos reggel

odakint esik, en meg betettem a suttogo dalt, hogy jo lany legyek mire indulunk kirandulni es ne nyugoskodjem tovabb.
most gondoltam bele, hogy amit magamenak tudtam, (a reggeli gitarszora ebredes), valoszinuleg felvilagon at szamos lanyt varozsolt mar el, es meg fog is.

szombat, szeptember 18

kincskereses

voltam csutortokon kincskeresni. egy irodahazban volt a gyulekezo, ahonnan lelegzetelallitoan jo es kilatas nyilt a varosra, mely szogbol eddig meg nem volt szerencsem latni. volt kis bemelegito ital es nassolnivalo, majd szelnek eresztettek minket, es bolyongattunk az ovarosban, hogy teljesitsuk a kiszabott feladatokat, volt lista a begyujteni valo dolgokrol, volt a lefenykepezni valokrol es meg videot is kellett keszitenunk. a tura soran atertunk a george streetre tovabbi okorkodesre es kotelezo italra majd a vegallomas a westenden volt kajaval es tovabbi italozassal. nem talaltunk kincset, de van egy olyan erzesem, hogy talatam mast. uj arcokat es veluk uj eleteket, uj tortenetekkel.

péntek, szeptember 17

karriervaltas













jo ez a cikk olvasosdi. miket nem talal az ember.

csütörtök, szeptember 16

ez a varos gyonyoru

nagyon szeretem, jo dolgok tortennek itt, es ha visszanezek tulajdonkepp buszke lehetek magamra, hogy kevesebb mint egy ev alatt, az egyik legjobb kornyeken lakom, setalva jarhatok munkaba, a barataim szaporodnak, es elkezdett megint helyem lenni itt.
kinyilok lassan megint, felveszem ujra a fonalat, es ez a dolog tenyleg mukodik, remelem igy is marad.

igy napi zene most ez:

papa bacsi

ja egyebkent ma itt jar a varosban a papa bacsi.
reggel setalva jottem dolgozni, meg hajnali 3kor sem ilyen csendes a lothian road... csak jarokelok siettek munkaba, de valahogy azt is csendben halkan.

megyek hatha meglathatom az ebedszunetben epp itt megy el mellettunk.

update: persze dinnye vagyok, mert ugye a kozvetites kesik szoval, ahogy kileptem az iroda ajtajan, az utca vegen elgurult a feher kis plasztik ketreceben. ugyhogy sprint kovetkezett, kisdiakok szurkolasa mellett atvagtam nehany utcan es a kovetkezo keresztezodesnel bertem. meg integetett is.

munkadolgok

nyehe. megtudtam mar regebben, hogy a trainline-tol elmegy a lanyka, akivel egyutt dolgoztam a penzugyon... ha kitartok lehet atvehettem volna a helyet, bar most, hogy meglattam a pozicio hirdeteset az az allaskereso portalon fizetessel egyutt, biztos
vagyok benne, hogy nem helyeztek volna at, mert kb ketszeresre ugrott volna a fizetesem. no meg trainline. jobb nem ott lenni.
egyebkent meg, jo most ami van, hogy nyugiban keresgelek, mindenfele, kitalalom tenyleg mihez van kedvem es mire van eselyem es persze mennyit erek.
annyira tipikus egyebkent, hogy miota eros lehetosegge lepett elo a hazakoltozes valahogy a varos elkezdett dedelgetni. a ribanc :) (a nem munka dolgokat majd maskor)

pl: a multkori pub quiz-en megkerdezte az egyik csapattag, hogy akkor en most konyvelesen dolgozom-e mert van egy ugyved ismerose es kene neki egy kis segitseg, amolyan heti 8 ora plusz. hoppa. amilyen megdobbento ez, annyira esett jol.
mondjuk a valaszom egy szep nagy nem. koszonom, de nem akarok egyaltalan konyvelessel foglalkozni. szoval a terv tovabbra is halad: kitalalni, hogy milyen munka es milyen orszagban.
egyebkent meg a munkakozvetitok is elkezdtek keresgelni, bar az vilagosan latszik, hogy a penzugyi vonal miatt. eh. hat konyveli azt nem akarok hosszutavon (foleg hogy meg mindig csodalkozas, hummoges, allsimogatas, erdekes, erdekes a reakcio amikor kiderul, hogy valoszinuleg ertenek en tobbhoz is mint amit epp csinalok - elnezest de ez tenyleg ketnaponta visszakoszon es mar kezdem unni)
es azt hiszem, szekeket sem fogok formatervezni az biztos.
de ettol meg elottem az vilag.
foleg hogy elkezdtem hireket, cikkeket olvasni, hogy okos legyek a kovetkezo pub quiz fordulora, es ujra kinyilt a vilag. nem is tudom eddig miert nem tettem.
eszrevettem magamon, hogy megint bekapcsolt az egyedul vagyok es ezert csak magamra kell vigyaznom modul es mar ettol nyugodt kvazi tudok lenni, es minden megiint erdekel es mehetek, utana jarhatok, elkezdhetem vegre a tancot amit kb egy eve halogatok.
no de ez mar nem munka.

hétfő, szeptember 13

minden, ami meg bent maradt

valahanyszor lenduletbol akartam leirni, hogy mit gondolok az elmult honapok esemenyeirol, mielott ranyomtam volna a publikussa tevo gombra mindig elkezdtem nevetni, hogy ne mar ez olyan szakitosblog izu, hogy ihaj, es nem kell ez.

csakhogy. a fenenagy nyugalommal mindig az volt a gondom, hogy ha erzo ember vagyok, hogy a turoba hagyna hidegen ha tortenik velem, vagy a szeretteimmel valami. aztan megertettem vegre a dalai lama bacsi szavaibol, hogy nem az a lenyeg, hogy ne szomorkodjam sosem, hanem a kerdes, hogy egy adott esemeny, mennyi idore billent ki a lelki egyesulyombol.

a mondat, melyet a draga ex mondott vala utolso talalkozasunkkor meg mindig itt cseng a fulemben: "orulok, hogy vegre megszabadultam toled."

mivel ez a dolog csak nem hagyott nyugodni, igy ugy dontottem itt az ideje kiirni magambol mindazt, ami meg bent maradt. hisz tudjuk, irok en mindenfelet, de leginkabb akkor hasznos nekem, lerakhatom a pakkot.

tehat leirom ide magamnak, nektek egyszer, aztan szot se tobbet rola.
akinek van turelme, gyomra kattintson a linkre. akinek nincs, az maradjon, mert jonnek tovabbra is a tortenetek.

pub quiz

eleg vicces, hogy a csapat amihez csatlakoztam tolem teljesen fuggetlenul mar valasztott nevet: stray cats. (no komment)

amugy egesz jol ment, de szegyen, hogy amikor ezt a par sort olvasta fel a jatekmester, majd megorultem, mert tudtam, hogy ezerszer hallottam ezt az elso par sort, de egyszeruen nem ugrott be. es csak akkor persze amikor mar keso volt. szegyen.

a feladvany (google-zni nem er):
melyik slager kezdodik ekkeppen:

Waitin', watchin' the clock, it's four o'clock, it's got to stop...

irja meg, akinek beugrott 2 percen belul segitseg nelkul.

szombat, szeptember 11

vacsoraparti

a masodik miota kint vagyok, de az elsorol inkabb ne beszeljunk. eleg rossz az elmeny, keson kezdtem neki, a segitseg meg annyibol allt, hogy az illeto szorakoztatta a vendegeket, amig en befejeztem a fozest, amely elobbi leginkabb az en rajtam valo viccelodesben merult ki.
node majd most. :)
koran van, sut a nap, jo a kedv, van segitseg a bevasarlashoz, van a fozeshez, meg es nem tudjak megkerdezni magyarul 5 percenkent hogy :"hogy allsz?"

lesz pogacsa, meg hortobagyi husos palacsinta, nem a rantott, hanem a tejszines.
hmmmmm.

nehez elkezdeni, mert a dorombolo szormok itt ul a hasamon es nem akar elmenni. nyilvan ra fogok fogni mindent.

péntek, szeptember 10

edes elet vol.3

ma volt egy ures oram. leultem a meadowsban egy padra es elengedtem magam teljesen. elovettem egy szal cigit, ragyujtottam es hatradoltem. hagytam, hogy a szel jatszon a hajammal, osszekocoljon es ereztem ahogy a nyugalom lassan szetarad bennem. a konnyek megindultak es csak gurultak le az arcomon egymas utan. semmi zokogas, semmi obegatas, semmi rossz erzes.
csendben hang nelkul kuszott ki belolem minden maradek feszultseg.

provokalnak folyamatosan

ha meg egyszer valaki azt mondja, hogy:"hallom kozgazdasz vagy, akkor miert pazarlod az idodet a konyvelesen?" nekiugrok es elharapom a torkat.
szerinte megis miert?
komolyan mar.

csütörtök, szeptember 9

vilagjaro vagyok e en

nem, nem tartom annak magam egyaltalan. mindig van bennem egy fontolva haladas, hogy esszel, meg nezzuk meg eloszor milyen mielott fejestugranank, de tulajdonkeppen ra kell jonnom, hogy mint minden ez is csak viszonyitas kerdese.
elegge szerencsesnek mondhatom magam, hogy egy csomo helyen voltam mar europaban, es most ha valaki szol hogy van egy hely a buszban franciaorszag fele, siman beulok. nem gorcsolok, tudom, hogy kb mire szamithatok.
nem ugy mint egy ismerosom, aki jon ki hozzam oktoberben es teljesen be van fosva. mit kell hoznia, mi var majd ra, a magyar forintszamlajat hasznalhatja e itt stb stb, mind mind olyan kerdesek, melyekre en marcsak nem is gondolok es csak megdobbenek, hogy jesszus tenyleg, van aki csak magyaroszagon jart eddig, vagy esetleg az atkosban utazott nehez, keletre, utlevellel, rubellel a zsebeben es szamara ez az egesz egy hatalmas kaland.
szerencsere meg szamomra is az, mindig. utazni kerem jo dolog.

angol tudas

nagyon nehez megitelnem hol allok. rengeteget ertek, beszelgeteseket folytatok angolul, ervelek, interjuzom, stb stb, de megis azt erzem, hogy meg mindig hebrencskedem, tele vagyok hibaval, mert a kozlesigenyem mindig nagyobb, mint a megfontoltsagra valo ingenyem. a szokincsemrol meg ne is beszlejunk. a passziv megduzzadt szepen, az aktiv meg duzzadna, de most epp keverek egy csomo uj szot egymassal.
hat emigyen valahogy.

szerda, szeptember 8

edes elet vol.2

en nem tudom mi van, de miota ott legbelul eltort vegleg, azota mintha sorra jonnenek a jo dolgok.
mostanra viszont tobzodas esete lepett fel. nem tudom mashogy mondani, igy mondom egyszeruen: ma megkaptam a harmadik vacsorameghivast a heten. vigyorgas van. hogy fogom ezt beosztani? hehe.

ezen kivul, jos barati beszelgetesek, dalai lama bacsi meg mindig, versek, gondolatok, toltodes van.
felelmetes, hogy mennyire elfelejtettem, hogy milyen az amikor azert figyelnek arra amit mondok, mert erdekli oket es nem azert, hogy belekossenek, es a temak valtakoznak termeszetrol, tudomanyrol, vallasrol, eletcelokrol, munkarol, testepitesrol, filmekrol... dobbenet. mondjuk mindezt az kis bena angolommal teszem, de megis, ugy tunik nem csak en szorakozom jol amikor gesztikulalva probalom a tagulo vilagegyetemet meg a sakkszakkort leirni.

holnap elmegyek vegre muveszmoziba, merthogy eddig csak mindig acsingoztam ra, de sosem mentem, nem volt kivel, nem gondoltam ra, hogy mehetnek massal is mint a parommal, (idiotasag, eh.). a belleville randevu keszitoinek uj filmje az illuzionista itt jatszodik edinburghben. elore tudom, hogy imadni fogom.

megyek olvasni, mert holnap vissza kell adnom 3 magyar nyelvu konyvet. ki kell elveznem oket, amig lehet.

arckonyv

nem is oly reg itt irtam a bejegyzest a sracrol, aki vicceskedett az arckonyvrol, meg a kettos profilokrol. nohat kerem megtortent: anyukam baratom lett az arckonyvon.

szombat, szeptember 4

edes elet

beleptem a szobaba. gyertyak mindeutt, kellemes meleg (kepes volt bekapcsolni a futest miattam), masszazsra kesz minden.
nezett egy percig, ahogy ott allok egy szal torolkozoben, majd megkerdezte:

-pink floyd?
-o, igen.